Over PeBeVo

PeBeVo is in 2014 opgericht, en doorgegroeid tot een mooi kantoor met een dienstenaanbod van Beschermingsbewind, mentorschap, curatele en budgetbeheer. Waarbij een specialisatie ligt in het communiceren en omgaan met een verscheidenheid aan doelgroepen. Dit mede door de jarenlange kennis en ervaring van de bewindvoerders in het werkveld van de maatschappelijke dienstverlening/ forensische zorg en welzijn.

PeBeVo vind bereikbaarheid en transpirantie belangrijk en werkt daarom met ruime bereikbaarheidsuren en Onview. Iedere klant bij PeBeVo krijgt een inlogcode tot zijn eigen portal en kan elk moment van de dag meekijken in zijn eigen dossier.

Om een aanmelding/ intake/ boedelbeschrijving of rekening en verantwoording te bespreken komt PeBeVo altijd bij u thuis. Echter indien gewenst kunnen afspraken ook op kantoor plaats vinden. Dit echter altijd op afspraak om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan.

Bij PeBeVo werken momenteel 6 medewerkers.
Maud Peeters is gecertificeerd en benoembaar als bewindvoerder/ mentor en curator gesteld door de kantonrechter. Met een achtergrond als sociaal juridisch dienstverlener heb ik veel ervaring op mogen doen in de forensische psychiatrie en de maatschappelijke opvang/verslavingsproblematiek. Ik geniet van het feit dat geen dag hetzelfde is bij ons op kantoor, dat we brandjes kunnen blussen voordat het uit de hand loopt en mensen kunnen laten zien dat er echt wel weer toekomstperspectief is als we er maar samen voor gaan. Buiten het werk geniet in van mijn gezin en gezelligheid met vrienden en ga ik graag hardlopen. 

Lotte Sillen is administratief medewerker en assistent bewindvoerder in opleiding. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam voor PeBeVo. Begonnen als ondersteuning in de digitalisering voor een paar uurtjes per week, ben ik doorgegroeid als administratief medewerker en nu werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Sociaal werker, die ik hoop in 2024 af te ronden, waarna ik aan de slag zal gaan als assistent bewindvoerder en mijn collega's waar nodig kan ondersteunen. Ik vind het elke dag geweldig om mooie gesprekken te hebben met onze cliënten. Een luisterend oor te zijn voor leuke en minder leuke verhalen,waarna ik hoop dat een cliënt zich gehoord voelt en zich een klein beetje beter voelt. Buiten het werk geniet ik vooral van mijn gezin, wandel ik graag en ben ik helemaal gek van "vastelaovend", ben ik denk ik wel de gekste van het team, die wel in is voor wat grappen waarbij een slappe lach niet uitgezonderd is. 

Mariette van Dijk is administratief medewerker. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam voor PeBeVo. Werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag.
Voorheen heb ik als bewindvoerder gewerkt bij een andere bewindvoerderskantoor. Ik vind het fijn om mijn collega's te ondersteunen op alle gebieden.
Buiten mijn werk ben ik actief bij de scouting, wandel en zwem ik graag.

Sonja van Loenhout is bewindvoerder/ mentor en curator. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam voor PeBeVo. Naast de werkzaamheden die horen bij bewindvoering werk ik ook als mentor en curator. Ik heb jarenlang gewerkt binnen de gehandicaptenzorg in diverse functies en met verschillende doelgroepen. Door deze evaring weet ik de weg binnen "zorgland" en sta ik mensen graag bij in het (samen) maken van keuzes op het gebied van welzijn en zorg. Het bijstaan van mensen die dat, gedeeltelijk, niet meer zelf kunnen zowel op het gebied van financien als welzijn en zorg is het mooie van mijn werk. Ik kan echt van betekenis en waarde zijn in iemands leven. Naast mijn werk ben ik mama, ga ik graag wandelen of fietsen en sta ik graag in de keuken om lekker te koken en te bakken. 

Tugce Akmantar is assistent bewindvoerder. In september 2023 ben ik begonnen als stagiaire voor mijn laatste jaar bij HBO-Rechten. Na een stageperiode van 4 maanden, ben ik sinds januari 2024 werkzaam als assistent-bewindvoerder. In die periode heb ik het werkveld leren kennen en kennisgemaakt met de afwisselende werkzaamheden binnen het kantoor. De verantwoordelijkheid en betrokkenheid die je hebt voor de mensen is wat mij het meest aanspreekt. Ook de gesprekken die je voert en de hulp die je ze kan bieden geeft een mooie betekenis aan het werk, vooral als je daarna hoort dat ze fijn geholpen zijn! In het dagelijks leven ben ik bezig met fitness en kijk ik graag naar films.

Marieke Soree is assistent bewindvoerder. Sinds Maart 2024 ben ik werkzaam bij PeBeVo. Met mijn ervaringen met diverse doelgroepen in de welzijnssector, ben ik nu op een andere manier aan het zorgen voor de medemens. Ik vind het fijn dat ik iets voor een ander kan betekenen, een luisterend oor kan bieden, gerust kan stellen, of zorgen uit handen kan nemen. Buiten mijn werk geniet ik van mijn gezin & vrienden, en wandel ik graag met onze hond.

 

Als je altijd doet, wat je altijd deed, zal je altijd krijgen, wat je altijd kreeg.