Over PeBeVo

PeBeVo is in 2014 opgericht, en doorgegroeid tot een mooi kantoor met een dienstenaanbod van Beschermingsbewind, mentorschap, curatele en budgetbeheer. Waarbij een specialisatie ligt in het communiceren en omgaan met een verscheidenheid aan doelgroepen. Dit mede door de jarenlange kennis en ervaring van de bewindvoerder in het werkveld van de maatschappelijke dienstverlening/ forensische zorg en welzijn.

PeBeVo vind bereikbaarheid en transpirantie belangrijk en werkt daarom met ruime bereikbaarheidsuren en Onview. Iedere klant bij PeBeVo krijgt een inlogcode tot zijn eigen portal en kan elk moment van de dag meekijken in zijn eigen dossier.

Om een aanmelding/ intake/ boedelbeschrijving of rekening en verantwoording te bespreken komt PeBeVo altijd bij u thuis. Echter indien gewenst kunnen afspraken ook op kantoor plaats vinden. Dit echter altijd op afspraak om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan.

Bij PeBeVo werken momenteel 4 medewerkers.
Maud Peeters is gecertificeerd en benoembaar als bewindvoerder/ mentor en curator gesteld door de kantonrechter. Met een achtergrond als sociaal juridisch dienstverlener heb ik veel ervaring op mogen doen in de forensische psychiatrie en de maatschappelijke opvang. Ik geniet van het feit dat geen dag hetzelfde is bij ons op kantoor, dat we brandjes kunnen blussen voordat het uit de hand loopt en mensen kunnen laten zien dat er echt wel weer toekomstperspectief is als we er maar samen voor gaan. Buiten het werk geniet in van mijn gezin en gezelligheid met vrienden en ga ik graag hardlopen. Ik ben werkzaam van maandag tot en met donderdag (woensdag de ochtend).

Lotte Sillen is administratief medewerker en assistent bewindvoerder in opleiding. Sinds mei 2016 ben ik werkzaam voor PeBeVo. Begonnen als ondersteuning in de digitalisering voor een paar uurtjes per week, ben ik doorgegroeid als administratief medewerker en nu werkzaam op maandag en dinsdag. Vanaf 1 januari 2023 zal ik ook op de donderdag werkzaam zijn. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Sociaal werker, die ik hoop in 2023 af te ronden, waarna ik aan de slag zal gaan als assistent bewindvoerder en mijn collega's waar nodig kan ondersteunen. Ik vind het elke dag geweldig om mooie gesprekken te hebben met onze cliënten. Een luisterend oor te zijn voor leuke en minder leuke verhalen,waarna ik hoop dat een cliënt zich gehoord voelt en zich een klein beetje beter voelt. Buiten het werk geniet ik vooral van mijn gezin, wandel ik graag en ben ik helemaal gek van "vastelaovend", ben ik denk ik wel de gekste van het team, die wel in is voor wat grappen waarbij een slappe lach niet uitgezonderd is. 

Inge Koppen is (assistent) bewindvoerder. Ook ik heb een sociaal juridisch achtergrond en ben al sinds mijn afstuderen werkzaam "in de schulden". Met ervaring als WSNP bewindvoerder, insolventiesecretaris bij de Rechtbank en medewerker bijzonder beheer bij een bank, heb ik ruime ervaring om cliënten te helpen met het oplossen van hun schulden. Ik haal mijn energie uit het voor cliënten inzichtelijk maken van hun financiën en het in kaart brengen van een problematische schuldensituatie. Daarnaast hou ik er van dat er geen werkdag hetzelfde is en dat mijn planning regelmatig compleet overboord gegooid kan worden na een telefoontje. In mijn vrije tijd ga ik graag iets leuks doen met mijn gezin, samen met vrienden erop uit, cake bakken voor mijn collega’s, lezen of lekker baantjes zwemmen.

Sonja van Loenhout is assistent bewindvoerder en mentor. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam voor PeBeVo. Naast de werkzaamheden die horen bij bewindvoering werk ik ook als mentor. Ik heb jarenlang gewerkt binnen de gehandicaptenzorg in diverse functies en met verschillende doelgroepen. Door deze evaring weet ik de weg binnen "zorgland" en sta ik mensen graag bij in het (samen) maken van keuzes op het gebied van welzijn en zorg. Het bijstaan van mensen die dat, gedeeltelijk, niet meer zelf kunnen zowel op het gebied van financien als welzijn en zorg is het mooie van mijn werk. Ik kan echt van betekenis en waarde zijn in iemands leven. Naast mijn werk ben ik mama, ga ik graag wandelen of fietsen en sta ik graag in de keuken om lekker te koken en te bakken. 

 

 

Als je altijd doet, wat je altijd deed, zal je altijd krijgen, wat je altijd kreeg.