Over PeBeVo

PeBeVo is in 2014 opgericht, en doorgegroeid tot een mooi kantoor met een dienstenaanbod van Beschermingsbewind, mentorschap en curatele. Waarbij een specialisatie ligt in het communiceren en omgaan met een verscheidenheid aan doelgroepen. Dit mede door de jarenlange kennis en ervaring van de bewindvoerder in het werkveld van de maatschappelijke dienstverlening en welzijn.

PeBeVo vind bereikbaarheid en transpirantie belangrijk en werkt daarom met ruime bereikbaarheidsuren en Onview. Iedere klant bij PeBeVo krijgt een inlogcode tot zijn eigen portal en kan elk moment van de dag meekijken in zijn eigen dossier.

Om een aanmelding/ intake/ boedelbeschrijving of rekening en verantwoording te bespreken komt PeBeVo altijd bij u thuis. Echter indien gewenst kunnen afspraken ook op kantoor plaats vinden. Dit echter altijd op afspraak om te voorkomen dat u voor een gesloten deur komt te staan.

Bij PeBeVo werken momenteel 1 administratief medewerker, 1 bewindvoerder en 2 assistent bewindvoerders. 
Maud Peeters is gecertificeerd en benoembaar bewindvoerder/ mentor en curator gesteld door de kantonrechter. Met een achtergrond als sociaal juridisch dienstverlener en is werkzaam van maandag tot en met donderdag.
Lotte Sillen is administratief medewerker met een achtergrond in de bedrijfsadministratie. Lotte is werkzaam op de maandag en dinsdag als vaste dagen.
Inge Koppen is assistent bewindvoerder en ondersteunt de bewindvoerder in de dossiers. Inge heeft ook de achtergrond sociaal juridische dienstverlening en is werkzaam op de maandag, woensdagochtend en donderdag als vaste dagen.
Deveny Boss is assistent bewindvoerder en ondersteunt de bewindvoerder in de dossiers. Deveny heeft een achtergrond in de HR en is werkzaam op woensdag.

 

 

 

Als je altijd doet, wat je altijd deed, zal je altijd krijgen, wat je altijd kreeg.