PeBeVo Vacature!

Vacature (assistent) bewindvoerder en/of mentor

PeBeVo is een klein bewindvoerders, mentorschaps- en curatele kantoor, geen dag is hetzelfde op kantoor. Je komt binnen en start met een heerlijke kop cappuccino, je leest je mail en verwerkt je post. Dan gaat de telefoon aan en wordt het gas geven, sommige vragen kun je direct beantwoorden andere vergen later uitzoekwerk. Misschien heb je ook mentorschapsdossiers en belt tussendoor een instelling, klant zit niet goed in zijn vel. Je moet omschakelen naar je regierol en inzetten op verzorging/ verpleging/ begeleiding of behandeling. Oké na veel op en neer bellen en regelen is de crisis stabiel en dan is het alweer lunchtijd. Na de lunch staat de telefoon nog even aan voor vragen, een klant belt, hij zit er even helemaal doorheen, je neemt even de tijd om te praten met hem. Dat lucht op en de klant hangt tevreden op. Later op de middag is het tijd om alle vragen uit te zoeken, dossiers te behandelen. Voor je het weet is het alweer het einde van een deze innoverende werkdag. Klinkt dat als muziek in je oren? Solliciteer dan op onze vacature!

Werkzaamheden:

Je ondersteunt als assistent bewindvoerder bij alle voorkomende werkzaamheden, en groeit uit om zelfstandig in dossiers de volledige ondersteuning te geven. Je onderhoudt zelfstandig de contacten met de klant, betrokken instanties en eventuele hulpverlening.

Als mentor ondersteun je kwetsbare mensen om te beslissen over hun verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Je leert de klant goed kennen zodat je hem/haar goed kan vertegenwoordigen bij zorg overleggen en zorgbeslissingen. Je ziet het als een uitdaging om je als spil in het web van hulpverlening te bewegen en staat stevig in je schoenen om de juiste zorg en ondersteuning voor je klant te realiseren. Als mentor heb je buiten kantooruren ook telefonische bereikbaarheid.

Verwachtingen:

- Een MBO 4 opleiding of Havo/VWO afgerond. Er is passende opleiding vereist, zie hiervoor: https://www.rechtspraak.nl

- Flexibel, betrouwbaar, representatief en integer;

- Verantwoordelijkheidsgevoel en leergierig;

- Zelfstandig kunnen werken;

- Bezit van een rijbewijs en het liefste een auto.

Tevens is het belangrijk dat je van uitdagingen houdt, stressbestendig bent en met een diversiteit van klanten en multi-problem klanten om kan gaan.

Wij bieden:

Een leuk, gezellig, flexibel klein team om in te werken en te kunnen groeien. Afwisselend werk in een dynamisch werkveld. Doorgroei naar contract voor onbepaalde tijd en een marktconform salaris.

Wil je meer over PeBeVo weten, kijk dan op www.pebevo.nl of bel voor meer informatie. Sollicitatie graag met brief en CV kun je sturen naar info@pebevo.nl

Nieuws item 1 titel 2

nieuws item 1 content 2: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Nieuws item 1 quote

nieuws item 1 content 3: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.